Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festival

Osmu godinu zaredom blues na ulicama Kastva

Kastav Blues Festival
Foto: Facebook
31.07.2014.
u 14:43

Kastav Blues Festival traje do 4. kolovoza, a nastupaju The Earl Trio, Michael Messer, Eugene Hideway Bridges, Delta Blues Gang...

Počinje novi Kastav Blues Festival, festival nastao u čast Philadelphia Jerry Ricksa, jednog od najeksponiranijih predstavnika tradicionalnog bluesa (country-blues) i posljednje veze sa tzv. prvom generacijom blues glazbenika, koji je za posljednje počivalište odabrao upravo Kastav. The Earl Trio feat. Michael Messer otvara prvu večer sutra u 21 sat na Trgu maršala Tita u 21 sat.

Drugu večer u Kastvu na Fortici nastupaju Eugene Hideway Bridges, Delta Blues Gang te domaći Damir Kukuruzović Django Group. Michael Messer ponovno nastupa u nedjelju u kastavskoj Gradskoj loži u 17 sati u sklopu radionice bluesa. Večerašnja svirka počinje u 21 sat kada nastupaju Stevie Nimmo Trio i Rory Gallagher Tribute. Posljednju večer, 4. kolovoza u Čavlima festival zatvaraju Ty Le Blanc 4tet te domaći Alba i Leo.

>> Početak kolovoza rezerviran je za Kastav Blues Festival

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije