Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kulturna akcija

Operni koncert uz novi pijanino u Dvoru

pijanino_nnn_kul_100212
Branimir Pofuk
10.05.2012.
u 15:06

Hrvatski kulturni klub darovao je vrijedno glazbalo Osnovnoj školi Dvor na inicijativu njihova domara Mijata Barića

Mala umjetnička karavana Hrvatskog kulturnog kluba na čelu s njegovim predsjednikom Šimom Šimatovićem u srijedu 9. svibnja stigla je u Dvor i tamošnjoj osnovnoj školi na dar donijela novi pijanino.

Pred punom dvoranom nekadašnjeg kina, koju su do posljednjeg mjesta ispunili učenici viših razreda i profesori Osnovne škole Dvor, uz novi pijanino na kojem je svirala Mira Flies Šimatović koncert su održali solisti Opere zagrebačkog HNK Miljenka Grđan, Ivana Lazar, Branka Sekulić, Nikša Radovanović, Ivica Trubić i Alen Ruško. Izvedbe poznatih opernih arija, dueta i zborova ispraćene su gromoglasnim pljeskom.

Na glazbalu koji je i ovaj put donirao Grad Zagreb kao i na koncertu umjetnicima i Šimi Šimatoviću zahvalila je školska ravnateljica Vlatka Jeričević, a pijaninu su se naročiti razveselili profesorica glazbene kulture Marica Tubić i školski domar Mijat Barić, koji je inicirao uspostavu komunikacije između grada i škole na Uni i Hrvatskog kulturnog kluba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije