Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REDATELJ 'NESTALIH'

On je naš jedini pravi redatelj ratnih filmova: 'Očito je da Hrvati vole serije i filmove o Domovinskom ratu'

Zagreb: Kristijan Mili?, hrvatski redatelj
Robert Anic/PIXSELL
10.03.2022.
u 08:45

"Svakako bi trebalo raditi kvalitetne sadržaje bez obzira na tematiku i vrijeme radnje. Kao što mislim da je protekli rat nepresušan izvor priča, isto mislim i o kriminalističkim temama. Dovoljno je prelistati novine za početnu ideju. Povijest ili sadašnjost ne čine veliku razliku ako je priča dobra" kaže Kristijan Milić, jedini naš pravi redatelj ratnih filmova

Komentara 5

RO
Roko
09:14 10.03.2022.

Odlična serija. Svaka čast redatelju i scenaristi. Šteta što je malo ovakvih serija i filmova iz Domovinskog rata. On se ne smije zaboraviti. Naši mladi koji su se kasnije rodili ili će se roditi moraju znati što se dogodilo i odakle je došla agresija. Opasnost će uvijek prijetiti s iste strane.

RO
ronyday
09:15 10.03.2022.

Nažalost naš film i serije su srozani na balkansi nivo. Nema više redatelja kao što je bio Vrdoljak, Sedlar i još neki pojedinci, nametnuli se neki nesposobni jugovići i kao matanić , ogresta, brešan... a prate ih i takvii glumci ala bitorajac, filipović, tarik, sobin...koji se stalno vrte u krug

Avatar nevira
nevira
11:23 10.03.2022.

Dobra serija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?