Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2Cellos

Oduševili smo Eltona Johna koji nas vodi na svjetsku turneju!

elton hauser sulic
12.06.2011.
u 20:05

Elton nam je pokušao objasniti koliko smo zapravo utjecali na današnji muzički svijet pa je čak i Celine Dion na svojim spektaklima imala troje violončelista koji su svirali našu obradu Smooth Criminala!

Naši violončelisti Stjepan Hauser i Luka Šulić prepuni su dojmova sa zajedničke europske turneje sa slavnim Eltonom Johnom u sklopu koje su dosad nastupili u Londonu i Cardiffu.
- Bilo je fenomenalno!!! Super nam je na turneji družiti se s Eltonom i ostatkom benda, odmah su nas prihvatili kao da se znamo godinama. Naravno, velika je čast svirati, učiti i družiti se svakodnevno s takvom živućom legendom! Elton je oduševljen, već nas je pozvao na put oko svijeta nakon ove europske turneje u sljedećih par mjeseci! To uključuje i njegove velike spektakle u Las Vegasu  - otkrivaju naši violončelisti koji su postali prava svjetska atrakcija.
Dodaju i kako će Elton također promovirati njihov album i prikazivati ga na velikom ekranu uoči svakog koncerta. Bolju reklamu naši mladi glazbenici nisu mogli zamisliti niti u najluđim snovima.
- Elton John nam je pokušao objasniti koliko smo zapravo utjecali na današnji muzički svijet, pa je tako čak i Celine Dion na svojim spektaklima imala troje violončelista koji su svirali našu obradu Smooth Criminala! Također, u Americi ćemo promovirat naš cd tako što ćemo izvoditi gotovo sav repertoar sa cd-a kao opening act na nekim od njegovih koncerata! To je doista nevjerojatna stvar za nas na početku karijere. Da nam je spreman pomoći na takav način, to puno govori o njegovoj velikodušnosti. Na turneji stvarno uživamo i radujemo se svakom novom koncertu - ushićeno poručuju Stjepan i Luka.

Komentara 5

OB
-obrisani-
05:34 13.06.2011.

ne vodi on vas na turneju što znate svirati....nego......:,.:.)))

RO
rogstrug
21:22 12.06.2011.

Ovi čini se nisu stigli u Split na paradu....

HR
hr76
17:44 13.06.2011.

BRAVO DEČKI!!! Prekrasno je vidjeti kad netk od nas uspije i u svijetu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije