Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Od Valentinova do nedjelje, 18. veljače kupite ulaznice po promotivnim cijenama!

s54
15.02.2024.
u 13:02

Na blagajni Dvorane Lisinski za svaku kupljenu ulaznicu dobivate jednu ulaznicu gratis!

Online kupnjom OVDJE uz unos koda valentinovo dobivate 2 ulaznice uz 50 % popusta!  

STUDIO 54 TRIBUTE hommage je disko eri i najpoznatijem diskoklubu na svijetu - legendarnom newyorškom STUDIJU 54, koji će zaživjeti u punom sjaju i blistavoj pjevačko-plesnoj postavi mladih hrvatskih umjetnika! Oni će izvesti četrdeset disko hitova uz blještave kostime i koreografiju jedinstvenog Alena Sesartića, a sve pod vodstvom umjetničkog ravnatelja, maestra Igora Tatarevića. 

Projekt okuplja deset solista, među kojima i mlade snage renomiranih hrvatskih izvođača mlađeg naraštaja: Albina, Tara Thaller, Ana Uršula Najev, Josip Palameta, Goran Orešković, Laura John, Lara Demarin, Ivana Duvnjak Akamatsu, Marija Tatarević i Vana Beara dočarat će atmosferu diskoteka s hitovima uz koje su generacije plesale, odrastale i slavile život.

Uz simfonijski orkestar od tridesetak glazbenika, za disco groove groznicu pobrinut će se vrhunski band: Filip Vincek i Ante Škurla na električnim i akustičnim gitarama, Luka Brodarić na bas-gitari, Marko Palameta na klavijaturama i sampleru te Toni Lesko i Marin Gregov na bubnjevima i perkusijama. 

Za umjetničke koreografije pobrinuo se koreograf Alen Sesartić, čiji je rad prepoznat diljem Hrvatske i inozemstva. Glazbenu partituru i aranžmane četrdeset disko hitova potpisuje maestro Igor Tatarević, predsjednik umjetničke organizacije ITTRIBUTE ORCHESTRA PROJECT i autor uspješnih simfonijskih Tribute projekata posvećenih bendovima Queen, The Beatles i ABBA. 

Više od same glazbe, disko je bio kulturološki pokret oslobođen od stigmi prethodnih vremena, u kojem se pojedinac na plesnom podiju mogao izraziti slobodno, uz beskrajnu plejadu songova koji su pečat vremena i ostavštine jedne minule pop-kulture. 

Najpoznatiji klub na svijetu STUDIO 54 bio je centar slobode, hedonizma, plesa i diskoglazbe, a na jednu večer seli se s Manhattana u Lisinski!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije