Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Obitelj Heatha Ledgera i par Jolie-Pitt ponosni zbog nominacije za Oscara

23.01.2009.
u 14:03

Članovi obitelji preminulog glumca Heatha Ledgera vrlo su ponosni zbog njegove nominacije za nagradu Oscar.
- Još liječimo rane zbog njegove prerane smrti, ali ponosni smo zbog priznanja za ulogu Jokera u filmu Vitez tame - rekla je Ledgerova sestra Kate.

Heath je posmrtno nominiran za najboljega sporednog glumca.
Istinski smo blagoslovljeni što imamo Heathovu kćer Matildu i njezinu majku Michelle u našim životima. Michelle je odlična majka, smatraju glumčeve sestre.

- Više od ičega bismo voljeli da je s nama, no jako smo ponosni i uzbuđeni u njegovo ime - kaže sestra preminulog glumca Ashleigh Bell.

Angelina i Brad ponosni na svoje nominacije
Angelina Jolie i Brad Pitt koji su također nominirani za nagradu Oscar oduševljeni su što su oboje u utrci za prestižni kipić. Brad Pitt rekao je kako je vrlo ponosan na nominaciju za najbolju mušku glavnu ulogu.

- Biti nominiran za Oscara je velika privilegija, no doista ništa ne očekujem - izjavila je Angelina koja je nominirana za najbolju žensku ulogu u filmu Changeling.

- Čast mi je biti u društvu talentiranih glumaca čiji rad zaslužuje priznanje. Rad s Clintom Eastwoodom pamtit ću cijeli život - izjavila je lijepa glumica.

Istaknula je kako je presretna što je film Kung fu panda nominiran za najbolji dugometražni animirani film jer ga cijela njezina obitelj voli.

(ič)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije