Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministarstvo kulture i medija
Povratak na članak

Novim mjerama omogućit će se isplata potpore od 4.000 kn mjesečno samostalnim umjetnicima

Raspisan Javni poziv za dodjelu potpora samostalnim umjetnicima koji profesionalno obavljaju samostalnu umjetničku djelatnost i kojima se doprinosi plaćaju iz proračuna Republike Hrvatske u 2021. godini

Komentari 2

Avatar Cornelius
Cornelius
15:43 11.01.2021.

Ja norc sam delal 40 (ČETRDESET) godina za penziju od 2000 kuna. Svakak da treba "umjetnicima", a i Romima pogotovo, mjesečno davati barem 20.000 tisuća. Zna se ko izlazi na izbore i zaokružuje ove "demokrate" svih fela. Ma da sam tri mjeseca mlađi otišao bih i ja u Irsku. Ma kakvu Irsku, u Bangladeš. Sa kartom u jednom smjeru.

VL
BE
berija
18:32 11.01.2021.

Što je samostalni umjetnički djelatnik? Severina? Nina Badrić? Nives Cezius? Toni Cetinski? Jelena Veljača?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.