Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLES SA ZVIJEZDAMA Prvi par napustio popularni show

Nikša se bolje snalazi na sportskom terenu

09.11.2008.
u 23:17

Da je ipak bolji “plesač” na sportskom parketu, nego na plesnom podiju, Nikša Kaleb pokazao je u subotnjoj emisiji “Plesa sa zvijezdama”. Njegove plesne vještine nisu oduševile gledatelje, a ni žiri, pa je sa svojom partnericom Tamarom Despot napustio treću sezonu popularnog showa.

– Ima i gorih stvari u životu, čini mi se da smo upali u ovaj sistem ocjenjivanja po Bolonji pa smo zato tako prošli – našalio se rukometaš Kaleb. Njegova partnerica Tamara već je navikla na partnere koji na podiju plešu kao da imaju dvije lijeve noge pa je izbacivanje već u drugoj emisiji nije previše iznenadilo.

– Najviše mi je žao što više neću s Nikšom ići na utakmice – rekla je Tamara.


Rumba opustila Gorana Grgića

Kod strogih sudaca zasad su najbolje prošli Mario Valentić i njegova plesna partnerica Ana, koja je i sama iznenađena njegovim plesnim umijećem. I ove je subote Danijela Trbović zablistala i pokazala da joj nije samo jezik brz, nego da joj je i rad nogu besprijekoran. Parovi koji u prvoj emisiji i nisu bili najopušteniji sinoć su pokazali kako se sve bolje snalaze na plesnom podiju, pa je tako ukočeni Goran Grgić pokazao da ga rumba može “otkočiti”.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije