Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikša Bareza
Povratak na članak

Nijedan posao nisam dobio preko natječaja

Meni su intendanti uvijek dolazili ponuditi mjesta za koja se nisam javljao

Komentari 2

NE
Neba
19:31 12.09.2014.

E bravo Maestro! Znaci vama je tesko se javiti na natjecaj da zadovoljite barem pravnu farsu koja se stalno odvija oko HNK, pa ce Vas gda. Vrgoc postaviti bez ikakvog natjecaja. Samo naprijed tako! A da li cete vi imatiti redovitu ravnateljsku placu ili ce Vas se i to placati mimo propisa, na primjer prema nekom menadzerskom ugovoru, jer ipak kako bi vi mogli vodili Operu i sve dirigirati za nekih 10.000,00 kuna mjesecno? Pa samo u ovoj sezoni dirigirate prvi ovogodisnji koncert, Evgenij Onjegina a dirigirate i Prodanu nevjestu, pa Lohengrina. Nakupit ce se tu lijepih honorara, mozda i mnogo vise nego u Meksiku. Cestitam.

VL
DU
Deleted user
15:04 13.09.2014.

A koji, nek se javi, čovjek je u državnu službu ušel na natječaj za posao. Od 1990. g., svi do jednog člana bilo kakvog javnog posla, od čistilice u Saboru, pa do kojekakvih državnih (manje više) izmišljenih poslova, ušlo je preko stričeva, lažnih diploma, doktorata i tome sličnih načina, pa i podmićivanja u državnu službu. Tome prednjače, neka me izvinu pošteni, Bosanci i Hercegovci, jer kako neko može kazati da je završio bilo kakav fakultet, a ne zna niti jedan svjetski jezik, pa da zna Ruski, ajde dobro. . . Nemoguće je da, Ja koji imam samo Višu školu, dobro baratam sa Engleskim i Njemačkim jezikom. Mi, koda smo živjeli na Aljasci, pa smo odjednom svi nekakvi dipl. oec iz Kumrovca, i tome slično. Kažnjenici iz zatvora dolaze, u Sabor, i odmrzavaju, zamrznuti mandat, i nikome ništa. Pa, kakova smo mi to zemlja!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.