Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nera Gojanović Kljajić
Povratak na članak

Podignuta optužnica protiv bivše ravnateljice HNK Šibenik

Tereti ju se da si je u istom razdoblju odobravala isplate dnevnica i putnih troškova temeljem putnih naloga s neistinitim sadržajem, čime je, na štetu ustanove, pribavila nepripadnu imovinsku korist u ukupnom iznosu od nešto manje od 19 tisuća kuna.

Komentari 4

LA
LaurenceofArabia
14:41 26.06.2015.

i zatim, to podlo, prikriveno a opet sustavno unistavanje hrvatske kulture i hrvatskih teatara; devastacija i kaznjavanje HNK u Splitu; postavljanje Zlataricine i drzavne marionete za intendanta u Zagrebu; instalacija suludog fasista i agitpropa na stetu i sramotu HNK u Rijeci te micanje i unistavanje reputacije preostalog hrvatskog kadra kao npr. u Sibeniku. I ja se bojim da je fasizam ponovno uHrvatskoj; ali taj fasizam provodi i planski cini vladajuca stranka u rh. Nacin na koji su fasisti unistavali Zidove: unistavanje reputacije, javno sramocenje, oduzimanje imovine te zatim drustvena izolacija prije konacne terminacije - apsolutno je jedna nacinu na koji danasnji komunisti koje predstavlja sdp unistavaju i rjesavaju se svojin stvarnih i imaginarnih protivnika. Situacija je krajnje alarmantna.

VL
LA
LaurenceofArabia
14:16 26.06.2015.

Gojanovic je sjajna i perspektivna mlada zena. Neru Gojanovic proganja se zbog toga sto je clanica hdz-a, jednostavno. Po dolasku Nere Gojanovic, kazaliste u Sibeniku pocelo je funkcionirati, planirale su se predstave, izvodile opere, kazaliste se obnovilo. Tko ide krasti 19.000 kuna? Podigli su joj optuznicu u rekordnom roku. Marina Lovric Merzel ukrade milijune , ne daje ostavku ( clanica je sdp-a i bliska premijeru), optuznice jos nema. Sto nam to govori o pravdi ? Pravda koja se koristi selektivno, za javno prozivanje politicki nepodobnih govori da nas je u kratkom roku vlada Zorana Milanovica dovela u stanje diktature gdje je drzavni apart instrumentaliziran iskljucivo za odrzavanje onih koji su na vlasti. Drzi se 'Nera'...i to ce proci. Unatoc svemu, mislim da ce gdja Gojanovic imati dobru i sjvetlu buducnost.

VL
IV
IvanXXIII.
12:47 26.06.2015.

Jako zanimljivo! A što čini Vrgoć već cijelo jedno desetljeće nego sama sebi izdaje putne naloge, i to za inozemstvo, sama sebi podnosi izvještaje i uopće, sve radi sama sebi jerbo je to "najsigurnije".

VL
MA
maliMalecki
11:43 26.06.2015.

A dragi moj uredniče članka, mislim da na fotografiji ipak nije Nera nego Maja!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.