Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pierrotijeva 11

Nakon Medike Medika - umjetnici u atelijerima i galeriji Jogurt

Medika
\"
05.04.2012.
u 09:26

Kulturni centar, čije je postojanje neprestano ugroženo, upravo iz ovog egzistencijalnog grča nudi nepresušni izvor ideja i inspirativnih sadržaja

Medika otvara vrata atelijera pod nazivom "Nakon Medike, Medika" u kojima se predstavljaju umjetnici u petak 6. travnja od 17 sati nakon čega slijedi izložba u galeriji Jogurt od 20 sati – izlažu Stefan Haus, Drvena Marija, Helen Johnson, Predrag Pavić, Lindsay Scoggins i U pol’ 9 kod Sabe. U atelijerima se predstavljaju Iva Cepanec, Luka Dundur, Focus Group aka Iva Kovač & Elvis Krstulović, Tea Hatadi, Ivona Jurić, Ana Kuzmanić, Miron Milić, Monika Meglić, Jerko Macura, Dina Rončević, Nives Sertić, David Shrem, Sven Stilinović, Stipan Tadić, Tanja Topolovec. 

Kulturni centar, čije je postojanje neprestano ugroženo, upravo iz ovog egzistencijalnog grča nudi nepresušni izvor ideja i inspirativnih sadržaja. (Ne)prigodno, na Veliki petak, Medika iznova otvara svoja vrata i daje uvid u rad umjetnika i umjetnica koji ne polaze nužno od sličnih preokupacija nego od želje za djelovanjem u heterogenom kolektivu. Osim predstavljanja "works in progress" korisnika atelijera u galeriji Jogurt, predstavljaju se i gosti – umjetnice i umjetnici koji se bave glazbom, a dolaze iz drugih umjetničkih područja. U prostoru kojeg je velik dio programa posvećen upravo glazbi, autori se kroz glazbu kritički preispituju, satirički se osvrću ili stvaraju nove svjetove.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije