Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duško Ljuština
Povratak na članak

Nakon 35 godina u Kerempuhu vrijeme je da se i ja odmorim

U posljednje 53 godine u kazalištu su ostvarene 233 premijere te je odigrano 21.428 predstava pred 6,953.526 gledatelja

Komentari 3

IV
IvanXXIII.
22:14 28.05.2017.

Rutinski uradak tipičan za Bandićev kadar koji divlja u kulturi Grada već najmanje desetljeće i po, a može poslužiti i kao ogledna vježba za kritički pristup poznat kao "moja usta, hvalite me". Ljuštini dakako ne pada na pamet da cenzure u Kerempuhu nije bilo zato što je ona bila posve nepotrebna. Da je Kerempuh barem donekle satirički teatar, glavne bi likove koje bi valjalo prošetati njegovom pozornicom bili Milan Bandić, pa onda i sam njegov direktor. Jedan suvremeni Aristofan naći će ovdje materijala za sebe. Uzgred,kad smo već kod cenzure, bilo bi zanimljivo znati je li gospodin Ljuština gledao emisiju Necenzurirano od prošlog petka.

VL
HE
Herbert
07:08 29.05.2017.

Remetinec pruža sve pogodnosti jednom ovakvom pregaocu.

VL
DU
Deleted user
21:11 22.02.2018.

Dani Hrvatske satire trebali bi mijenjati naziv na "Sve godišnja satira u Hrvata"! Bio bi to prikladniji naziv za Satiru u RH!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.