Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dodjela 28. veljače

Otkriveno tko je najplaćenija nominirana glumica za Oscara

Jennifer Lawrence
Foto: DPA/PIXSELL
24.02.2016.
u 14:55

Lawrence je nominirana u kategoriji glavne ženske uloge, a ovo joj je četvrta nominacija za prestižni zlatni kipić.

Među glumcima i glumicama nominiranima za nagradu Oscar ove je godine najplaćenija Jennifer Lawrence.

Procjenjuje se da je Lawrence između lipnja 2014. i lipnja 2015. godine, zahvaljući plaćama za trilogiju ''Hunger Games'', naknadi isplaćenoj unaprijed za film ''Joy'' i unosnom ugovoru za Dior, zaradila 52 milijuna dolara prije oporezivanja, javlja Forbes

Dodjela nagrada Oscar održat će se u nedjelju 28. veljače. Lawrence je nominirana u kategoriji glavne ženske uloge za ''Joy''. Osim nje u toj kategoriji nominirane su Cate Blanchett za ''Carol'', Charlotte Rampling za ''45 Years'', Saoirse Ronan za ''Brooklyn'' i  Brie Larson za ''Room''. 

Lawrence koja se također nalazi na vrhu posljednje Forbesove ljestvice najplaćenijih glumica ovo je četvrta nominacija za prestižni zlatni kipić. 

>> Oscari 2016: Povratnik nominiran u čak 12 kategorija! 

>> Darovi vrijedni čak 232 tisuće dolara! Evo što će sve dobiti uzvanici 88. dodjele Oscara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije