Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOVENKA IZBOR GRADONAČELNIKA
Povratak na članak

Na čelno mjesto Muzeja grada Zagreba dolazi Aleksandra Berberih Slana

U borbi za ravnateljsko mjesto Muzeja grada Zagreba koja traje već nekoliko godina, slovenska je profesorica engleskog jezika i književnosti i povijesti pobjedila jednog protukandidata i to Roberta Čimina i četiri protukanditatkinje i to Zvjezdanu Antoš, Anu Kutlešu, Marinu Pericu Krapljan i Kristinu Džin

Komentari 1

DA
Daisy55
00:26 11.05.2022.

Sad i njoj kao i Viću iz vodovoda bude TT dao 26000 kn bruto plaću, službeni auto i još 5000 kn za stan. I onda ona lijepo ostane prijavljena tamo odakle dolazi pa ni prirez ne mora platiti. Mi budale plaćamo za njih sve. Živjeli!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.