Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkazana premijera

Muškarci koji mrze žene Indijcima su previše eksplicitni

'tattoo_nnn_kul_300112'
''
30.01.2012.
u 14:36

Državno cenzorsko tijelo od distributera je tražilo izbacivanje pet spornih scena, uključujući prizore seksa između Lisbeth Salander (Noomi Rapace) i Mikaela Blomkvista

Indijski fanovi trilogije Millenium ostat će zakinuti za američku verziju filma "Muškarci koji mrze žene" nakon što je redatelj David Fincher odbio svoj film prilagoditi tamošnjem tržištu, odnosno ublažiti scene seksa i nasilja koje se pojavljuju u nekim dijelovima filma.

Državno cenzorsko tijelo od distributera je tražilo izbacivanje pet spornih scena, uključujući prizore seksa između Lisbeth Salander (Noomi Rapace) i Mikaela Blomkvista (Daniel Craig) te kontroverznu scenu silovanja. Fincher se tome snažno usprotivio, a na njegovu je stranu stala i kompanija Sony Pictures, bez obzira na golem profit koji su očekivali u Indiji, poznatoj po velikoj ljubavi prema filmu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije