Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vintage Industrial Bar

M.O.R.T. predstavlja novi album 'Odjel za žešće'

M.O.R.T.
04.12.2014.
u 13:32

Osim materijala s novog albuma, gdje su hitovi "Tango", "Nina" i "Meni se skače", M.O.R.T će nas "počastiti" i pjesmama sa svog prvog albuma "Vrhunsko dno", također sve poznatijeg javnosti.

Sinjski M.O.R.T. u petak od 20.30 sati u Vintage Industrial Baru promovira "Odjel za žešće". Iz mora bendova i nove scene koja se pojavila, četvorka iz Sinja isplivala je na vrh, predstavila se kao nešto svježe, drugačije i posebno.

Radi se o ekipi koja već duže svira zajedno i razvaljuje publiku kao nijedan bend već dugo. Njihov punk/blues stil prava je stvar, a ovaj album je dobio samo najbolje recenzije i to M.O.R.T. iz vikenda u vikend opravdava na live svirkama širom Hrvatske.

Iako sviraju već desetak godina, posljednjih par sezona osvajaju prve nagrade na svim značajnijim festivalima i kotiraju kao beskompromisna ekipa, čija glazba je prožeta originalnim i osebujnim elementima, s daškom kraja iz kojeg dolaze i gdje su odrasli. Prošli mjesec osvojili su nagradu žirija na prvom RockOff festialu, održanom u Tvornici kulture, i tako kao pobjednici jedne značajne manifestacije utabali sebi put prema vrhu. Osim materijala s novog albuma, gdje su hitovi "Tango", "Nina" i "Meni se skače", M.O.R.T će svirati i pjesme s svog prvog albuma "Vrhunsko dno", također sve poznatijeg javnosti.

>> Punk rock legende GBH otvaraju 'Taste Of Madness' festival

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije