Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Knjiga na stolu
Povratak na članak

Monografija o Željezari Sisak knjiga je koja više govori o sadašnjosti nego o prošlosti

“Željezara Sisak – tvornica čelika i života”, Đuro Tadić, publicistika, Kultura vrijednosti Sisak, urednik Alan Čaplar, 199 kuna

Komentari 3

ST
stric7
22:58 25.03.2018.

...piše li u toj knjizi da je u "željezari sisak" do 1990-e bilo 33 direktora raznih sektora .... po nacijonalnosti 32 direktora su bili (veliko) srbi a 33-i je po nacionalnosti bio makedonac...

VL
DI
Direkt
19:47 25.03.2018.

Ušitili se desničari!!! Vjerojatno u toj monografiji piše kako su komunisti i Tito uništavali istu, a zatim je došla demokracija, HDZ, Tudjman, desničari, neoustaše, kriminalci,konobari,,generali,, i stavili je na noge.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.