Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bili smo drveće

Monika Leskovar i Giovanni Sollima s orkestrom Kaleidoskop

monika leskovar
(vl)
08.03.2010.
u 17:45

"Bili smo drveće" naslov je glazbenog projekta violončelista Monike Leskovar i Giovannija Sollime. Predstavit će ga večeras u KD Lisinski u sklopu ciklusa Forte fortissimo Koncertne direkcije Zagreb.

"Bili smo drveće" naslov je glazbenog projekta violončelista Monike Leskovar i Giovannija Sollime koji će predstaviti večeras u KD Lisinski u sklopu ciklusa Forte fortissimo Koncertne direkcije Zagreb.

Projekt je potaknuo Sollima, a već su ga predstavili s Varaždinskim komornim orkestrom u Splitu. Sada im je partner berlinski komorni orkestar Kaleidoskop. Mistični naslov "Bili smo drveće" spaja glazbene žanrove u izvedbi vrhunskih umjetnika.

Ključne riječi

Komentara 2

VI
vitaszorcms
07:50 09.03.2010.

Monika Leskovar je još jedan uspješan hrvatski izvozni brend na klasičnoj glazbenoj sceni.Uz Anu Vidović,još jedna hrvatska gracija koja je poznata i priznata u inozemstvu i kao takva,zaslužna za promicanje hrvatskog kulturnog identiteta.

VI
vitaszorcms
10:52 10.03.2010.

Bravo !! Niti jedan komentar od jučer ?! A kako i bi ,pokraj toliko manekenki i raznih celebrity šupljača i bezveznjača.Koga više zanima umjetnost,ljepota duše i čistoća ! Danas je smeće u modi i sve vrste prljavština koje idu uz njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije