Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Moderna i zabavna glazbena škola u kojima svi jedva čekaju početak nove školske godine

Yamaha Music School
Foto: Yamaha Music School Hrvatska
1/10
12.07.2023.
u 15:43

Yamaha Music School u 6 hrvatskih gradova

Iza Yamaha Music School Hrvatska, glazbene škole koja je oduševila Hrvatsku opuštenim i zabavnim pristupom glazbenom obrazovanju, je najuspješnija godina do sada. Nakon što je 2019. započela s radom prva škola u Hrvatskoj, ona u Rijeci, Yamaha Music School proširila se na još 5 hrvatskih gradova pa tako ona danas djeluje u Zagrebu, Čakovcu, Osijeku, Šibeniku i Zadru. Da se dobre vijesti daleko čuju pokazalo se točnim i na ovom primjeru, jer Yamaha Music School u svakom novom gradu ljubitelji glazbe svih generacija dočekaju s velikim nestrpljenjem i uzbuđenjem.

Tako je bilo ovog proljeća i u Šibeniku i Zadru, gdje je Yamaha Music School započela s radom i vrlo brzo postala poznato mjesto u gradu na kojem se uživa u učenju, isprobavanju, vježbanju i istraživanju glazbe, instrumenata i pjevanja.

Foto: Yamaha Music School Hrvatska

Velika prednost Yamaha Music School zasigurno je široka ponuda glazbenih programa, strukturirani kurikulum, stručni mentori, vrhunska instrumentalna i dodatna oprema na kojoj polaznici imaju pristup raditi, kao i mogućnost dodatnog usavršavanja i online - pa tako vježbanju uz mentore možete pristupiti preko pametnog uređaja s bilo koje lokacije.

Programe Popular Music Courses, za djecu stariju od 8 godina, mlade i odrasle vode licencirani mentori, glazbeni stručnjaci i profesionalci poput Jurice Leikauffa, Dine Antonića, Antonele Doko, Zlatka Bebeka, Ivana Pavića, Adriana Bernobića, Joa Pandura i drugih koji svoja znanja i iskustva djelovanja u hrvatskoj glazbenoj industriji uklapaju u specifičnu YMS metodologiju. Osim učenja modernih i klasičnih instrumenata poput bubnjeva, svih vrsti gitara, klavira, klavijatura, violine, saksofona, flaute u Yamaha Music School možete naučiti ili usavršiti svoje vokalne sposobnosti pjevanja.

Foto: Yamaha Music School Hrvatska

Posebne programe Yamaha Music School ima za djecu i to već od 1.5 godine, koja zajedno sa svojim roditeljima mogu upoznavati glazbu od najranije dobi kroz omiljene dječje programe Hobby, zatim Music Parade (4-6 godina) i Music Adventure (6-8 godina).

Martina, mama polaznika Hobby programa, ističe vrijednost toga da ima mogućnost pohađati nastavu zajedno sa svojim sinom Brunom i tako biti prisutna i uključena sto posto kao roditelj, te kroz svaki održani sat naučiti nešto o svom djetetu, promatrati napredak iz sata u sat i to ne samo vlastitog djeteta nego i ostale djece u grupi.

- Moje dijete je sretno što pohađa Yamaha školu i to mi je dovoljan razlog za nastavak ovog prekrasnog glazbenog putovanja. Značaj otvaranja YMS u Šibeniku je jako velik. Do otvaranja, djeca (ali i odrasli) nisu imali priliku učiti i pohađati glazbu na jedan opušteni način.

Osim grupnih programa Yamaha Music School pruža mogućnost održavanja individualnih satova glazbenih poduka instrumenata i pjevanja i to za sve generacije - jer za glazbu nikad nije kasno. Tako je razmišljala i Sanja kad je upisivala YMS, koja kaže da je jedva dočekala otvaranje Yamaha Music School u svojem gradu.

Foto: Yamaha Music School Hrvatska

- Htjela sam naučiti svirati neki instrument - gitaru ili klavir. Trebala mi je škola, jer mi taj sistem učenja paše. Klasična glazbena škola nije dolazila u obzir, jer sam prestara za njih. Ali mi je zato YMS idealna! Škola je, al drukčija, prilagodljivija. Mentori su mi pomogli da odlučim koji instrument mi više odgovara i pogodili su - klavirom sam oduševljena. Napredovati se može stvarno brzo, ako se redovito vježba. Nakon samo 6 odrađenih sati u školi, mogu uživati u sviranju. A to je predobro! Ja uživam.

Yamaha Music School glazbeno učenje može se nadograditi i online platformom koja spaja najbolje od Yamaha Music School i Rock School London (RSL) kroz digitalno sučelje aplikacije za napredno učenje dostupne na bilo kojem pametnom uređaju, kroz koju mentori prate svoje polaznike. Suradnja s RSL Awards također je u Hrvatsku dovela mogućnost pripreme i polaganja ispita međunarodno priznatih RSL certifikata, kao i dva nova programa s kojim se započinje od jeseni - Glazbenu produkciju, koju će voditi Zvonimir Dusper - Dus, te program Skladanje i produkcija za medije, kojeg će voditi Silvestar Knežević.

Foto: Yamaha Music School Hrvatska

Upisi u Yamaha Music School za školsku godinu 2023./24. su u tijeku u svim gradovima i online, a brojni polaznici već su osigurali svoja mjesta. Pridružite im se, predbilježite se i rezervirajte i vi svoje mjesto za željeni program još danas.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije