Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert

Mladi američki roker Jack Johnson u pulskoj Areni

Jack Johson
arhiva VL
26.07.2011.
u 12:04

– Veselim se večerašnjem nastupu u Puli. Mnogo sam čuo o Hrvatskoj, jedan od mojih najboljih prijatelja je Hrvat. Sviđaju mi se kultura, osjećaj za glazbu, tako da sam uvjeren da ćemo večeras slaviti glazbu – izjavio je Jack Johnson

Dugoiščekivani koncert mladog američkog rokera Jacka Johnsona u pulskoj Areni počinje u utorak 26. srpnja u 20.30 sati. Johnson će se hrvatskoj publici predstaviti turnejom "To The Sea".

– Veselim se večerašnjem nastupu u Puli. Mnogo sam čuo o Hrvatskoj, jedan od mojih najboljih prijatelja je Hrvat. Sviđaju mi se vaš mentalitet, kultura, osjećaj za glazbu, tako da sam uvjeren da ćemo večeras slaviti upravo glazbu – izjavio je Jack Johnson uoči večerašnjeg koncerta.

Na večerašnji spektakl svoj su dolazak najavili brojni Johnsonovi obožavatelji iz cijele regije koji u Pulu od ranih jutarnjih sati pristižu svim prijevoznim sredstvima. Organizator je ostavio određen broj ulaznica koje je moguće kupiti i na blagajnama ispred same pulske Arene. Jack Johnson rođen je 18. svibnja 1975. u Oahi (Havaji). Američki je folk rock pjevač, tekstopisac i surfer. Godine 2001. postiže komercijalni uspjeh nakon objavljivanja debitantskog albuma "Brushfire Fairyales". Od tada je izdao još četiri albuma, mnoge surferske filmove i singlove. Poznat je i po organizaciji godišnjeg događaja Kokua Festivala. Prodao je više od 18 milijuna albuma diljem svijeta. Najveći uspjeh u prodaji postigao je njegov albuma "Sing A Longs and Lullabies" s četiri milijuna prodanih primjeraka, a sljedeći uspjeh postigao je film iz 2006. "Courious George". Sin je poznatog surfera Jeffa Johnsona. Diplomirao je na filmu na sveučilištu Kaliforniji. Veliki je borac za zaštitu okoliša pa dio zarade s njegovih turneja i koncerata uvijek odlazi u zaklade za očuvanje okoliša.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije