Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOJE BOJE Miroslav Škoro nakon 3 godine objavio novi album

Miroslav Škoro: Ne sumnjam u sebe nego u ovo vrijeme

16.12.2008.
u 17:56

Moje boje - naslov je tek objavljenog albuma Miroslava Škore, koji se u izdanju Hit recordsa prije tri dana pojavio u prodaji.

- To su moje razne boje, i emotivne i glazbene... Ma, što da vam kažem, naravno da mi je drago da je album izašao. A ako me pitate bih li već drugi dan nešto htio promijeniti, naravno da bih. Ne mislim na tekst ili pjesmu, nego na produkciju. To vam je uvijek tako kod nas koji se bavimo tim poslom - objašnjava Miroslav Škoro i dodaje:

- Inače, na albumu ima zanimljivih pjesama, kao i glazbu iz filma Put lubenica. To je ono što je u Francuskoj dobilo nekakav Grand prix. U Francuskoj ne znaju tko sam, pa su mi to dali greškom - našalio se Škoro.

Premda je Miroslav Škoro jedan od onih glazbenika koji bez puno muke rasprodaju najveće hrvatske dvorane, s koncertnom promocijom albuma još će, kaže, malo pričekati.

Ocjena publike
- Najprije želim čuti što publika kaže, hoće li im se svidjeti nove pjesme. Ne sumnjam ja u sebe, nego u vrijeme koje je malo čudno. Ljudi su u mogućnosti da slušaju puno toga, a inflacija samo vodi prema devalvaciji - znalački će ekonomist Škoro. Stoga će se, kaže, u siječnju zavući u neki prostor s bendom i snimiti čitav koncertni program od 60-ak minuta, te ga ponuditi TV kućama.

- Najvažnije mi je da to dođe do publike. A za sve ostalo će se pobrinuti internet - kroza smijeh dodaje Slavonac, koji će i ove godine najluđu noć provesti na jadranskoj obali, točnije - u Trogiru. Upravo tamo će uz svoje hitove kao što su “Svetinja”, “Milo moje” odsvirati i pjesme s novog albuma.

Slavonci vole more
- Mi Slavonci volimo jug. To barem zvuči toplo, iako je tamo možda jača bura nego u Kneževim vinogradima. Ali čim kažeš da sviraš na moru, odmah si kao neka faca. Međutim, gdje god da sviramo, uvijek stignem oko četiri sata kući supruzi čestitati Novu godinu - kaže Miroslav Škoro.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije