Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
likum

Miroslav Huzjak izlaže u galeriji Ulrich

Miroslav Huzjak
arhiva
14.02.2012.
u 13:29

Huzjak je autor stripova i ilustracija, izlagao je na više samostalnih i grupnih izložaba. Organizator je tri izložbe dječjih radova

Izložba MIroslava Huzjaka "Ouroboros" otvara se u galeriji Ulrich, u Ilici 40, u srijedu 15. veljače od 18 sati. Miroslav Huzjak rođen je 1969.g. u Zagrebu. Završio je Školu primijenjenih umjetnosti u Zagrebu, odsjek grafičkih tehnika. Diplomirao je na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, na nastavničkom odjelu, u grafičkoj klasi prof. Ivice Šiška. Bio je profesor likovne kulture u osnovnoj školi, a od 1996. radi na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu na Odsjeku za izobrazbu učitelja kao predavač iz metodike likovne kulture.

Sudjelovao je kao predavač i voditelj likovnih aktivnosti na 3. i 4. Ljetnoj školi djece i mladeži Roma u Zagrebu i kao autor i voditelj dječje likovne radionice Duga. Član je Hrvatskog društva likovnih umjetnika (HDLU), Zadruge likovnih umjetnika Hrvatske (LIKUM), i Hrvatske udruge nastavnika likovnih umjetnosti (HUNLU). Objavljuje stripove i ilustracije, izlagao je na više samostalnih i grupnih izložaba. Organizator je tri izložbe dječjih radova.

Izložba traje do 29. veljače.

Komentara 1

OS
osobaB
13:48 14.02.2012.

Miroslav, Martin, Miroslav.... koga briga....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije