Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lošinj

Marko Letonja Osorskim rekvijemom otvara Večeri

letonja1-kul-hlazelj-090201
arhiva
19.07.2012.
u 15:40

Osorske glazbene večeri počinju u petak i u više od mjesec dana publici će ponuditi 17 koncerata klasične glazbe domaćih i stranih glazbenika, renomiranih, ali i mladih talenata koji su ujedno i dobitnici prestižnih nagrada klasične glazbe

Osorske glazbene večeri počinju u petak i u više od mjesec dana publici će ponuditi 17 koncerata klasične glazbe domaćih i stranih glazbenika, renomiranih, ali i mladih talentiranih glazbenika koji su ujedno i dobitnici prestižnih nagrada klasične glazbe u Hrvatskoj. U tri večeri izvest će se Osorska trilogija Borisa Papandopuloa i Berislava Šipuša, a za otvorenje večeri izvodi se prvi dio, Osorski rekvijem. Koncertom dirigira Marko Letonja uz prijenos uživo na HTV-u. Druga dva koncerta, “Osorski misteriji”, kojim dirigira Tonči Bilić, i “Osorski plač”, pod ravnanjem Berislava Šipuša, prikazat će se u snimci na HTV-u.

Osorska trilogija prenosi se uživo i na Trećem programu Hrvatskog radija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije