Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvornica

Ludilo nije pokvarila ni opasna bakljada

Dropkick Murphys
Martina Popovčić/PIXSELL
23.01.2012.
u 15:28

Navijačke baklje u prepunoj Tvornici opasan su incident koji je ovaj put, srećom, prošao bez posljedica za publiku i veće štete

U nedjelju navečer u zagrebačkoj Tvornici nastupili su Dropkick Murphys, jedan od najpoznatijih celtic punk sastava u svijetu, koji su svjetsku turneju 2012. odlučili započeti baš u Zagrebu. Ulaznice za koncert, održan u prepunoj Tvornici, rasprodane su nekoliko tjedana unaprijed pa su punkeri koji su na koncert potegnuli iz drugih gradova uzalud pred klubom nudili i dvostruko više novca (od 190 kuna) kako bi ušli na svirku.

A kad su, praćeni zvucima tradicionalne irske glazbe, članovi tog irsko-američkog sastava stali na pozornicu, nastupilo je ludilo od kojeg su majice i čaše piva počele letjeti zrakom. Već na prve taktove himnične “Boys On The Docks” zapaljena je i prva navijačka baklja. Iako većini publike u općem ludilu to nije zasmetalo, suvišno je govoriti koliko je glup i opasan taj incident bio, tim više što se nakon nekoliko pjesama usred krcate dvorane ponovio još jednom. Srećom, veće štete nije bilo, a gotovo dvosatna svirka, u kojoj su Dropkick Murphys izvrtjeli većinu publici dobro znanih hitova, okrunjena je penjanjem desetak djevojaka iz publike na pozornicu, koje su s Murphysima uglas otpjevale predzadnju “Kiss Me, I’m Shitfaced”.

Valja pohvaliti i frontmena Kena Caseyja koji se očito informirao o gradu u kojem sviraju pa su pjesmu “Time To Go” posvetili medvjedima.

Komentara 2

SA
sant2060
16:38 23.01.2012.

Dečki su bili na tekmi medveščaka, a ne samo se informirali. I, dajte prestanite o bakljama ko o atomskim bombama.

CH
Charlemagne26
16:15 23.01.2012.

Dajte nekog pismenijeg saljite na koncerte; nekog tko zna i koju drugu rijec osim ludilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije