Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11. Ljeto na Strossu

Ljeto nam se vratilo u grad

Tom and the Twisters
Tom and the Twisters
24.05.2011.
u 13:38

Najdulja kulturna manifestacija u Zagrebu ove godine s temom starih gradskih kavana

Na Strossmayerovom šetalištu na zagrebačkom Gornjem gradu u petak, 27. svibnja u 21 sat počinje jedanaesto Ljeto na Strossu, najdulja kulturna manifestaciju u Zagrebu.

Prošlogodišnja tema „Avatara“ ove će godine biti zamijenjena prizorom salona neke od zagrebačkih luksuznih kavana iz tridesetih godina prošlog stoljeća.

Miran Hadži Veljković, jedan od organizatora, posjetitelje je pozvao riječima: „ Ljeto na Strossu vrijedna je alternativa ljetovanju na moru jer svojim programom osvježava posjetitelje, a jednom kad posjetitelji dožive Stross, onda postaju 'Strosseri' i dio oživljenog Gornjeg grada. Pozivamo sugrađane da već u petak otkriju kako Stross izgleda ove godine te zauzmu svoje mjesto kraj male, ali vesele pozornice na kojoj će za otvaranje nastupiti već vrlo dobro poznati Tom and the Twisters. Uz kestene ćemo na Strossu ove godine imati i pravu palmu te brojne druge scenografske zanimljivosti koje će pomoći dočarati Zagreb u nekim prošlim vremenima. Svi koji dođu u petak na koncert i druženje uz ples, moći će dobiti programsku knjižicu za cijeli lipanj.“

Najavljeno je 80-ak koncerata, likovne radionice i likovna kolonija, Pub kviz znanja, nastupi stand-up komičara, doček pola godine uz vatromet, izbor za naj psa mješanca, predstave za djecu lutkarskog kazališta „Let“ i još mnogo toga - sve do zatvaranja 3. rujna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije