Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
White Line Fever
Povratak na članak

Lemmy u autobiografiji spominje i Jugoslaviju: "Tamo nema ničeg posebnog"

Knjižara Rockmark objavila je autobiografiju frontmena grupe Motörhead Lemmyja Kilmistera, "White Line Fever", najavljenu kao urnebesno smiješno i neobuzdano putovanje životom ikone rock'n'rolla, jednog od rijetkih glazbenika koji je za života postao legenda.

Komentari 4

RO
Romeo7777
14:45 04.11.2019.

Osobno sam njihov fan jos od 82,83, god,i prvi njihov koncert sam gledao u Ljubljani 89 gfje ga je netko iz publike pogodio ziletom u ruku gdje je bila provucena kovanica ,ruka krvari prekida koncert i zove tog iidiota na stage da se dojdu potuci,Nitko nije dosao nakon pola sata je mora skroz prekinut jer je morao u bolnicu na sivanje,ja totalno lud,Sta da ja kazem onda o ovom primitivnom mentalitetu gfje sam rodjen?proklet mi bio dan kad sam se rodio na tom Balkanu sugavom,Sta drugo rec?Tako da je Lemmy u pravu i to potpuno..R.I.P.

VL
CA
Castle
12:35 04.11.2019.

Lemmy.....jedini pravi kralj R'N'R-a

VL
Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
12:43 04.11.2019.

Treba pročitati intervju s njim iz 1982. svaka druga riječ mu je dosadno i sranje. Vrlo elokventan lik. Najbitnije je da mrzi heroin.

VL
IG
Igggy
12:09 04.11.2019.

U pravu je. Nažalost.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.