Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nitko ga ne želi
Povratak na članak

Lažni dokumentarac uništava karijeru Joaquina Phoenixa

Nakon promidžbenog fijaska nekad najtraženiji glumac nema ozbiljnih ponuda za nove uloge

Komentari 6

MO
moneypenny
11:10 29.01.2011.

Za autoricu - gostovanje kod Lettermana s bradom nije bilo početkom 2010, već u veljači 2009. U siječnju 2010. prvi put se pojavio i do danas je - uredno obrijan :)

VL
MO
moshmislit
22:13 08.01.2011.

glupost, da on hoće sutra bi ga uzeli za 10 filmova...jednostavno je predobar glumac i može napraviti kaj god hoće i opet će se vratiti

VL
DU
Deleted user
00:14 09.01.2011.

je li autorica članka uopće pogledala taj film, ili je samo prepisala kritiku od tog nasamarenog? Casey Affleck je daleko od bezveznjaka. ako su zavarali notornog kritičara, zar to nije dokaz da su uvjerljivi? nelogično...

VL
MO
moshmislit
13:31 09.01.2011.

uz malo guglanja mogla je autorica teksta naći podatak da Clint Eastwood želi Joaquina u svom novom filmu o Hooveru (vjerojatno još jedan Oscar), kao i da je JP već potpisao film \"Big Shoes\"...jedan od rijetkih pravih filmskih umjetnika nakon Daniel Day Lewisa

VL
MO
moneypenny
19:53 28.01.2011.

Na žalost - puno dezinformacija, guglate stare vijesti! Prvo, Eastwood se i sam čudio kako su ga uopće povezali s njim - dakle Phoenix neće glumiti Hooverovog ljubavnika. Od Big Shoe za sada ništa - valjda nema novaca. Treće -- najnovija informacija - James Franco će režirati ovo ljeto film po Faulknerovoj noveli - za sada je J.P. u postavi. Da li si je upropastio karijeru - vrijeme će pokazati. Kome se ne sviđa I\'m still here - ne mora ga odgledati do kraja :). Joaquin je i dalje sve - samo ne nezanimljiv. Pozdrav!

VL
MO
moneypenny
14:39 04.02.2011.

Još novije - 31.1.2011. procurilo je da ga žele za ulogu učitelja u filmu \"Abracham Lincoln: vampire hunter\", čeka se njegov odgovor!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.