Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trideseti rođendan

Laibach slavi 30 godina u Boogaloo-u

Laibach
23.04.2011.
u 15:06

Svjetsko priznati rockeri Laibach dolaze proslaviti 30 godina stvaranja sa zagrebačkom publikom koja ih je pratila na njihovom putu

U godini u kojoj slave trideset godina glazbenog stvaranja slovenska grupa Laibach dolazi proslaviti svoj uspjeh sa zagrebačkom publikom u klubu Boogaloo 21. svibnja.

Nagrađivani i renomirani Laibach u Zagreb dolaze na kraju trećeg dijela Revisited turneje, tjedan dana nakon velikog koncerta u Londonu 14.svibnja, gdje nastupaju u znamenitoj Roundhouse, u sklopu avangardnog Short Circuit Music festivala. Bend se posebno raduje nastupu u Zagrebu jer ih za ovo mjesto vežu uspomene na neke od najznamenitijih nastupa 80-ih godina.

Koncert u Zagrebu tematski će biti povezan i sa retrospektivnom izložbom skupine pod nazivom ''Ausstellung Laibach Kunst1980-2010'' koja će biti postavljena u Hrvatskom društvu likovnih umjetnika u Galeriji PM od 5. do 26. svibnja.

Momci iz Laibacha do sad su odradili preko 800 koncerata, uvršteni su znamenitu enciklopediju pop kulture ''1001 songs you must hear before you die'', njihov koncert iz 1990 godine u Trbovlju označen je kao jedan od 60 koncerata koji su najviše protresli svijet, a prilikom posljednje američke turneje tamošnje radio stanice nazvale su ih nautjecajnijim bendom s ovih prostora, te bendom koji rastavlja države i sastavlja nove.

Na koncertu u Boogaloo band će izvesti svoj Revisited program, sačinjen od novih verzija legendarnih industrial skladbi iz 80-ih godina, kao što su ' Mi kujemo bodočnost ' , ' Smrt za smrt ' , ' Brat moj ' , 'Država ' i mnoge druge.

Ulaznice za koncert mogu se naći u prodaji u Dallas Music Shopu, Dancing bearu, Dirty old shopu, Rockmarku, Planet musicu, na www.dallasmusicshop.com , www.eventim.hr i na svim Eventimovim prodajnim mjestima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije