Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šutnja HRT-a
Povratak na članak

"Kuda idu divlje svinje" najbolja serija bivše Jugoslavije

Hrvatska serija Ivana Hetricha i Ive Štivičića "Kud idu divlje svinje" proglašena je najboljom serijom bivše Jugoslavije u anketi beogradskog Danasa. HRT nije emitirao vijest o uspjehu serije jer nije našao prikladnu formulaciju.

Komentari 4

SM
stari_mačak
22:05 14.01.2013.

Daleko najbolja serija bivše države. I najuvjerljivija. Jedan od rijetko kvalitetnih uradaka koji u ono vrijeme nije veličao ideologiju nego je surovo i sirovo govorio o svemu onom negativnom što svaki rat sa sobom donosi. I u ratu ljudi ostaju ljudi, a lopovi su samo lopovi.

VL
SE
sestrićna
13:43 16.01.2013.

indoktrinacija se nastavlja--

VL
VE
velikazmija
09:00 15.01.2013.

ostavite to tamo u paučini kome trebaju divlje svinje --dok želudac krulji umijesto svinje-

VL
SE
serđo
09:24 15.01.2013.

serija je katastrofalna, čisti amaterizam režije, a najgori dijelovi su oni gdje glavnom liku, zagrebačkom dečku, svako malo izleti srpski izgovor i ekavica i to je ostavljeno unutra. zaista, dno dna od serije i zasluženo nije spomenuta, neka ostane u tamo gdje joj je i država ostala - u ropotarnici povijesti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.