Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera na Trešnjevci

Kostadinka Velkovska kao sveta Majka Tereza

Kostadinka Velkovska kao Majka Tereza
21.10.2016.
u 14:22

U subotu će se u Centru za kulturu Trešnjevka održati premijera predstave "Svetica u tami" Venka Andonovskog

Poznata hrvatska glumica Kostadinka Velkovska ove će se subote zagrebačkoj javnosti predstaviti u ulozi svete Majke Tereze. Kostadinka Velkovska glumi sveticu u premijeri drame makedonskog pisca Venka Andonovskog “Svetica u tami” koja će se održati u Centru za kulturu Trešnjevka u suradnji s Udrugom za dramski odgoj mladih DOM. U predstavi koju režira Ivana Peroš, a dramaturginja joj je Željka Turčinović, glume i Velimir Čokljat, Ljiljana Čokljat, Mia Krajcar i gost s Kosova Ilir Tafra. Tekst je na hrvatski preveo Borivoj Pavlovski.

Kostadinka Velkovska je već nastupala u drami Venka Andonovskog 2014. godine, i to na sceni Narodnog pozorišta u Sarajevu, no režiser je tada bio Gradimir Gojer. Predstavom “Svetica u tami” gostovala je na brojnim pozornicama, pa i u zagrebačkom Kerempuha. Algoritam će danas u 17 sati u Knjižnici Bogdana Ogrizovića predstaviti hrvatski prijevod romana “Vještica” Venka Andonovskog.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije