Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"SONGS OF INNOCENCE"
Povratak na članak

Korporacija U2 neuvjerljivo želi pokazati da članovi nose istu iskru kao prije

Radu na novom albumu posvetilo se kao minuciozno planiranoj vojnoj operaciji, ali s nadahnućem je zeznuto – kad ne ide, ne ide.

Komentari 1

DU
Deleted user
20:38 11.09.2014.

Vrlo opširan članak za jedno slušanje. Mislim da je alternativan stav g. Arsena očit i nije prvi put da se navedeni gospodin odnosi prema U2 kao o korporaciji. Naravno, ima pravo, ali otkriva o sebi da baš i nije neki znalac. Čovjek koji gaji predrasude ne bi trebao raditi recenzije o onome o čemu ima predrasude. U časopisu Rolling Stone u recenziji zadnjeg U2 albuma sam recenzent priznaje da mu je trebalo dugo da "čuje" pjesmu One - čak pola godine, a Arse je sve odradio za jednu noć. Svaka čast Arsene - da sam bar ja kao ti. Imam sve albume od U2 i baš nikad niti jedan mi nije legao na prvu - zašto? Zato što ne slušam potleušice koje traju tri dana i zauvijek nestaju, a pogotovo ne puštam svojoj djeci od 5 godina albume s oznakom o roditeljske zaštite kao nevedeni novinar. Stoga i ne čudi što recenzent i ne zna što je djetinjstvo i nevinost i da ne nabrajam sve dalje. Inače, ovaj album je već na prvu drugačiji od svih prijašnjih jer je pun očitog životnog razočaranja u ljude...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.