Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dubrovnik

Kokoš, tango i gala koncert za kraj festivala

Dantonova smrt
arhiva
23.08.2012.
u 16:10

U središtu je pozornosti i dalje kokoš iz “Dantonove smrti”. Sada je više nema, ali se zato giljotinom sjecka zastava Libertas

U finišu 63. dubrovačkih ljetnih igara u središtu je pozornosti i dalje kokoš, odnosno činjenica da je više nema, ni mrtve, stradale pod giljotinom u Frljićevoj režiji “Dantonove smrti”. U ostalim izvedbama na tvrđavi Sv. Ivan giljotinom se sjecka festivalska zastava Libertas, nakon strastvena tanga, koji je sa svojim bendom na taraci tvrđave Revelin svirao slavni harmonikaš Richard Galliano. Glazbeni program, ali i čitav ovoljetni festival završava u subotu, 25. kolovoza. Maestro Ivan Repušić dirigira Slovenskom filharmonijom, koja pred crkvom svetog Vlaha prati gala nastup opernih velikana današnjice, sopranistice Inve Mule i Lea Nuccija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije