Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSTAVLJANJE U SUBOTU
Povratak na članak

Knjiga 'Međugorje - prvih sedam dana'

Autor Darko Pavičić razgovarao je sa svjedocima toga vremena: svih šestoro vidjelaca, župnikom fra Jozom Zovkom, roditeljima vidjelaca, njihovim susjedima i prijateljima, tj. ljudima koji su im bili najbliži tih prvih dana i cijelo su vrijeme provodili s njima.

Komentari 1

VJ
vjaceslav
15:33 29.06.2019.

da su ukazanja prestala nakon sedam dana crkva bi rekla svoj pravorijek nakon sedam ili sedamnaest godina, ali, evo, ni nakon 38 (trideset osam) godina - od 24. lipnja 1981. do danas, 29. lipnja 2019. - crkva nema odgovora ii ne će imati sve dok ukazanja traju, a trajati će jer se gospa trajno nastanila među hrvatima i obratila im se na hrvatskom, a ne nekom drugom jeziku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.