Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lisinski

Kings of Strings – dva i pol sata gitarističkog vatrometa

lisinski_nnn_kul_210312
arhiva
21.03.2012.
u 15:36

Kraljevi su možda najbolje zvučali kada su svu svoju virtuoznu raskošnost kanalizirali u gipsy jazz standarde ili kad su se dohvatili bluesa

Zagrebačka se publika nakon četiri godine očito zaželjela Vlatka Stefanovskog. U utorak u velikoj dvorani Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskoga s njime je “u paketu” dobila i Tommyja Emmanuela i Stochela Rosenberga, a taj gitaristički supertrio, koji se s opravdanjem nazvao Kings of Strings, s pozornice nije puštala dva i pol sata. Čak ni Amazing Grace pušten kroz njihovih 30 prstiju nije zvučao dosadno. I roker Stefanovski i jazzer Rosenberg i “all around” genijalac Emmanuel imali su svojih solo vrhunaca, ali su Kraljevi možda najbolje zvučali kada su svu svoju virtuoznu raskošnost kanalizirali u gipsy jazz standarde ili kad su se dohvatili bluesa. Zbog toga je lako oprostiti neuobičajeno dugo kašnjenje koncerta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije