Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lauba

Kemija između Poliča i Karić ganula na projekciji za prijatelje

Noćni brodovi
arhiva
02.02.2012.
u 19:08

Noćni brodovi: Redatelj Igor Mirković u neformalnoj atmosferi podijelio film s najbližima

Privatnom projekcijom u Kući za ljude i umjetnost Lauba redatelj Igor Mirković podijelio je svoj novi film “Noćni brodovi” s najbližim prijateljima i poslovnim suradnicima. Malo, improvizirano kino u središtu Laube, zbog kojeg je uklonjena većina eksponata, pružilo je vrlo lijep dom za ovu intimnu projekciju prije nego što dođe vrijeme za uobičajene pretpremijerne atmosfere velikih multipleksa.

U filmu glavne uloge zaljubljenih staraca, koji zajedno bježe iz doma za umirovljenike, uvjerljivo tumače Ana Karić i Radko Polič. Njih dvoje na snimanju su razvili neku posebnu kemiju, koja je i te kako vidljiva u svakom kadru ovog sentimentalnog filma, od kojeg su nekima čak potekle suze.

U sporednim ulogama pojavljuju se Lana Barić, Pero Kvrgić, Jadranka Đokić i drugi istaknuti glumci, ali i neki prijatelji filmske ekipe, poput galerista Tomislava Klička ili redateljeva sina Filipa! Više nego dobre prve reakcije ove najstrože i najvažnije “testne publike” u Laubi razdragala je čitavu ekipu filma, od snimatelja Silvestra Kolbasa do producentica iz agilnog zagrebačkog studija DIM.

 – Na prvo čitanje zaljubila sam se u taj scenarij. Ana i Radko su se savršeno uklopili u uloge i presretna sam što smo ih dobili jer nismo mogli imati bolje glumce – rekla je producentica Darija Kulenović Gudan.

 Prve formalne projekcije filma, one za novinare i druge važne uzvanike, održat će se između 8. i 15. veljače, za kad je zakazana i službena premijera filma.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije