Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reumatični kišobran

Kazalište Žar ptica na Zagrebačkom kulturnom ljetu

Scena iz Reumatičnog kišobrana
arhiva VL
05.06.2012.
u 12:39

Zagrebačko kulturno ljeto u Žar ptici počinje 5. srpnja u 19 sati "Reumatičnim kišobranom" Željke Vukelja Horvatu režiji Lawrencea Kirua

Užareno ljeto u kazalištu Žar ptica može biti zabavno i to posebno za najmlađe. U to se mogu uvjeriti svi oni koji sa svojom djecom tople ljetne večeri odluče provesti u Bijeničkoj 97. Ove godine ovo se popularno dječje kazalište uključilo u Zagrebačko kulturno ljeto, pa su tako tijekom srpnja i kolovoza na sceni junaci nekoliko hit-predstava: "Reumatični kišobran", "Mali i Veliki Medo", "Maljušak", "Vuk i kozlići".

Zagrebačko kulturno ljeto u Žar ptici počinje 5. srpnja u 19 sati "Reumatičnim kišobranom" Željke Vukelja Horvat, u režiji Lawrencea Kirua. Slijede 6. srpnja (19 sati) "Vesela bajkovnica" 24. kolovoza (19 sati), "Ti i ja mali made" 26. kolovoza (11 sati), "Malen su malen kao maljušak" te 31. kolovoza (19 sati) "Vuk i kozlići". Ulaznice, po prigodnoj cijeni od 20 kuna, možete kupiti na www.ulaznice.hr ili na blagajni kazališta jedan sat prije početka predstave.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije