Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRATKA PRIČA
Povratak na članak

Kao divan san

Kratka priča “Ranko Marinković” zaštitni je znak Večernjeg lista. Od 1964. godine svake subote izlaze prozni tekstovi poznatih i manje poznatih autora

Komentari 2

SM
stari_mačak
14:01 26.08.2019.

#dozlabogadosadno

VL
KO
Kolumpar
23:02 24.08.2019.

Kod profesionalnih pisaca je kao kod moje žene kada radi s pendantom. Prvi put kad uzmu pare, muze ih napuštaju i ništa više od duha ili korektne dijagnoze. Književnici i moja žena trebaju gladovati da bi ostali istiniti prema sebi i drugima. Ovako, počnu prodavati maglu. Hajde de, priča nije baš toliko loša, premda maglovita. Bome, zanimljiv karakter dame-kalašture s koraljno-crvenim ružem i kočijaškim psovkama na usnama. Nego, bona otkud ona redundancija da svjetlost pljušti da je se čuje i ona inventura ostavštine u koju se s lude kruške utrpao stric iz Golog s polomljenim zubima i spaljenim trepavicama?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.