Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPITAN POVRAT Obožavatelji se pitaju hoće li im AEG Live vratiti novac od ulaznica za turneju M. Jacksona

Kako vratiti 85 milijuna dolara od ulaznica

29.06.2009.
u 19:11

Stotine tisuća obožavatelja preminulog kralja popa Michaela Jacksona, vlasnika ulaznica za njegovu povratničku turneju, s nestrpljenjem iščekuju informaciju o povratu novca. Naime, za Jacksonov niz od 50 koncerata u areni O2 u Londonu prodano je oko 750 tisuća ulaznica vrijednih oko 85 milijuna dolara, a stručnjaci za turneje komentiraju da je malo vjerojatno da će novac od ulaznica biti vraćen. Koncerti su se trebali održavati od 13. srpnja do 6. ožujka 2010. godine.

Sačuvati račun
Na stranici AEG Livea, koncertnog promotora Jacksonove nikada realizirane povratničke turneje, stoji obavijest u kojoj obitelji Jackson i njegovim prijateljima izražava sućut u tom za njih teškom trenutku.

- Informacije o punom povratu novca od ulaznica, kao i o proceduri povrata za sve koncerte turneje This is it pustit ćemo početkom idućeg tjedna. Fanovima preporučujemo da sačuvaju svoje vaučer-ulaznice ili dokaze o kupnji ulaznica - posljednja je obavijest koncertnih promotora Jacksonove turneje.

Problem je što ta obavijest na internetskoj stranici stoji od prošlog tjedna, a jučer, unatoč najavama, još nije bila postavljena nova obavijest.

Vlasnici Ebaya i drugih online trgovaca uglavnom su poručili da će vratiti novac obožavateljima, no i oni će više obavijesti o svemu imati tijekom ovoga tjedna. Najviše od svih zbog smrti legende Michaela Jacksona mogao bi izgubiti upravo koncertni promotor AEG Live, jer bi uza spomenutih 85 milijuna dolara od ulaznica mogao izgubiti i dodatnih 30 milijuna koje je, kako tvrdi, uložio u organizaciju turneje.

Niz vjerovnika
Nakon više od desetljeća Michael Jackson odlučio se za povratničku turneju, vjerojatno prisiljen velikim dugovanjima. Gotovo svakodnevno pojavljuju se novi vjerovnici od kojih je Jackson posuđivao novac. Mnogi od njih povrat novca zatražili su sudski, a vjerojatno će se naplatiti od prodaje Jacksonova novog albuma.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije