Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
100. godina smrti
Povratak na članak

Janko Polić Kamov - Prvak hrvatske avangarde

Odgajan je u slobodarskom duhu,okružen velikom bibliotekom svog oca: s braćom i sestrama ostvaruje u kućnom kazalištu parodiju Othella,a svoje prve radove objavljuje pod pseudonimom Miomir Trsatski u kućnom listu "Soko"

Komentari 2

LA
lazarusledd
07:43 09.08.2010.

\"Tijesan bješe mi vijek, a velebna bješe mi duša.\"

VL
MW
MadDog White
17:24 08.08.2010.

Eh, nekima bi - kao pasjim štencima u drek - trebalo njušku gurnuti u Kamova dok im ne pozli. Svim ostalima: čitati, gladno čitati! Naše je propadanje gore i zazornije nego je on mogao predvidjeti. Nije problem u tome što je mnogima njegova literatura nepodnošljiva. Problem je u stvarnosti koja je još gora, ali si fantaziramo kako je najlakše okrenuti glavu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.