Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pula

Jah Free, Paprika Korps, Ragana... na 10-godišnjici Seasplasha

Paprika korps
\"
08.04.2012.
u 13:26

Nastupaju i francuski veseljaci Joke, te hrvatski sastavi: Brain Holidays, Dubble i Digitron Sound System

Uz legende britanske glazbene scene Dreadzone, Ruts DC i Vibronics, na desetogodišnjici Seasplash festivala koji se održava od 19. do 22. srpnja na Tvrđavi Punta Christo u Štinjanu kraj Pule nastupaju i veteran UK duba Jah Free, poznati poljski reggae dub bendovi: Paprika Korps i Ragana, francuski veseljaci Joke, te hrvatski sastavi: Brain Holidays, Dubble i Digitron Sound System.

 

Za sve koji vole ritmove reggae, dub, ska, rocksteady, dancehall, dubstep, jungle, drum’n’bass, hip-hop, elektronske i plesne glazbe, pozitivnu i | veselu atmosferu, ples do ranojutarnjih sati, sunce i more, Seasplash je osigurao uvjete za idealno festivalsko ljetovanje: četiri dana cjelodnevnog glazbenog programa koncerata, dj-eva, vj-eva i soundsystema na pet pozornica, dnevne programe na plaži, zabave na brodovima, popratni kulturni i | zabavni program, rasta basket cup, radionice, bazar, chill out zonu, prijevoz posjetitelja do Pule i natrag autobusom i brodom...i 4 dana| besplatnog organiziranog kampinga za posjetitelje festivala.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije