Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOURMET& TEATAR

Istra Inspirit u novu sezonu s Iustitijom na ulicama Poreča

'301026_nnn_kul_120613'
''
13.06.2013.
u 11:15

Nova sezona Istra Inspirita i porečke "Iustitije 1696." u izvedbi članova društva prijatelja Giostre najavljeno je za nedjelju, 16. lipnja u 20 sati

Zaljubljeni lupež Domenico Furlan i ove će godine niz porečke kalete bježati s ukradenim zlatom iz Eufrazijeve bazilike. Lovit će ga gradska straža, podestat tražiti njegovu glavu, gradske ga tračerice opjevati... Nova sezona Istra Inspirita i porečke \"Iustitije 1696.\" u izvedbi članova društva prijatelja Giostre najavljeno je za nedjelju u 20 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije