Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELE AUTOGRAM
Povratak na članak

Velika kolona fanova čeka Balaševića na Interliberu

Fanovi od podne čekaju svog idola koji će krajem ove godine u Zagrebu imati velik koncert

Komentari 53

Avatar Parousia
Parousia
17:03 12.11.2017.

Djole legendo,nazalost ko nije odrastao na njegovim pjesmama nezna nista drugo osim pljuvat i vrijedjat

VL
Avatar tetina
tetina
15:48 12.11.2017.

"Velika kolona fanova" je li to nesto slicko kao kad su jucer antife imale prosvjed? ?? Muka mi je od ovoga vasega silovanja sa srbijadijom, beatstvom I jedinstvom. ..

VL
DU
Deleted user
16:14 12.11.2017.

nisu to naši....

VL
DU
Deleted user
15:53 12.11.2017.

Čudno da nikada niste stavili sliku kada THOMPSON djeli autograme

VL
AP
ante_pustinjak
16:55 12.11.2017.

Evo što Đoka Balaš misli o Hrvatima... - "...neprimereno mi je da svi mi, koji smo bili veliki Jugosloveni, sada budemo veliko - nešto drugo. Ne prihvatam ono: morali su da pevaju, naterali su ih. Mene niko nije terao, ali i da jeste, zar bi trebalo da pevam „ajmo u boj, za narod svoj", kao onaj talog tamo u Zagrebu?" - Za to sam da više ne živimo zajedno. Mislim da je reč o dva naroda koji su genetski beznadežno zavađeni. Među njima vlada iracionalna mržnja, koja je nama, koji smo drugačije učeni, tek sada postala jasna, kao što nam je jasno da Jugoslavije nikada i nije bilo, da u pitanju nisu šake ekstremista kako su ih nama predstavljali, već milionske mase koje se nisu trpele, pre svega na račun religije, koja je pokretač svega toga. Mene je lično, od svih onih scena iz Vukovara, koje su bile monstruozne, najviše uplašilo lice one časne sestre, koja je u celoj toj situaciji bila apsolutno bez emocija. Kod uhvaćenih ustaša, kod oslobodilaca, kod naroda koji izlazi iz podruma s jedne i s druge strane, svuda se videlo nešto ljudsko na facama - mržnja, radost, strah, histerija - sem na tim voštanim licima časnih sestara, koja su jedina odavala predumišljaj.

VL
KA
karlodrago
16:54 12.11.2017.

Večernjak lažno veliča Balaševića a da se slučajno najavio Thomson ,šutili bi ili govorili sve njgore da ga omalovaže.

VL
BU
Budak
16:07 12.11.2017.

Gore su te naše budale koje čekaju tog četnika nego on. Nikakvo samopoštovanje, pljuc.

VL
CO
Covjek
16:39 12.11.2017.

Pola vas sto tu gnojite sigurno je odraslo na Balasevicevim pjesmama. Druga polovica vjerojatno nije imala struje

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.