Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert

Indexi i prijatelji na ljetnoj pozornici u Opatiji

Arsen Dedić
arhiva VL
31.07.2012.
u 18:03

Večer je posvećene Indexima koji u listopadu obilježavaju 50 godina od osnivanja i čija glazba još uvijek odolijeva vremenu i trendovima

U petak 3. kolovoza u  21 sat sve ljubitelje glazbe na  Ljetnoj  pozornici u  Opatiji čeka posebna glazbene poslastica.  Na jednom mjestu okupit će se glazbenici legendarne sarajevske grupe Indexi, ali i brojna poznata pjevačka imena iz cijele regije. Večer je posvećena legendarnim  Indexima koji u listopadu obilježavaju 50 godina od osnivanja i čija glazba još odolijeva vremenu i trendovima.

Pjesme  Indexa, grupe koja je žarila i palila od 1962. do 2001. godine i imala snažan utjecaj na sve dolazeće generacije, glazbenike i današnje glazbene izričaje, u pratnji nekadašnjih članova grupe Fadila Redžića, Ranka Rihtmana, Nene Jurina, Kornelija Kovača, Miroslava Šaranovića, Pece Peteja, Murisa Varajića pjevaju Arsen Dedić, Aki Rahimovski, Dado Topić, Massimo, Željko Bebek, Zoran Predin, Seid Memić Vajta, Goran Karan, Hari Mata Hari, Irina Kapetanović, Nihad Voloder i Željka Katavić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije