Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HBO-

Igra prijestolja: Prva sezona

thrones_nnn_kul_130312
\"
17.03.2012.
u 16:29

To je priča o licemjerju, časti i izdaji u krugovima plemića predanih osvajanju. Ta fantastična serija dosad je osvojila dva Emmyja, Zlatni globus i niz drugih priznanja

DVD set, Continental film

 Čitava prva sezona HBO-ova hit serijala Igra prijestolja, začinjena brojnim posebnim dodacima, objavljena je na DVD-u s hrvatskim prijevodom. Temeljena na uspješnoj seriji knjiga “Pjesma leda i vatre” Georgea R. R. Martina, ova ekranizacija smještena je u svijet gdje se ljeto proteže desetljećima, a zima može trajati cijelu vječnost. Od intrigantnog juga i divljih istočnih zemalja, pa sve do zamrznutog sjevera i drevnog Zida koji štiti kraljevinu od misterioznih mračnih sila, snažne obitelji Sedam Kraljevstava nalaze se u bitki za Prijestolje. To je priča o licemjerju, časti i izdaji u krugovima plemića predanih osvajanju. Ta fantastična serija dosad je osvojila dva Emmyja, Zlatni globus i niz drugih priznanja, a Hrvatima je postala posebno zanimljiva nakon što je druga sezona serijala snimljena na dubrovačkim zidinama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije