Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRA PONUDA

I Prince u veleprodaji

03.03.2009.
u 13:45

U potpunom krahu glazbenog biznisa svatko se snalazi kako zna, a neka od najvećih imena koja računaju na dobru prodaju obratila su se lancima diskonta. AC/DC snašli su se s Wall-Martom, s Wall-Martom i Starbucksom pokušao je i Springsteen, Guns'n'Roses su svoj (pre)dugoočekivani album prodavali posredstvom BestBuya, a Prince je odabrao Target.

Funk-meštar iz Minneapolisa sklopio je ekskluzivni ugovor po kojem će svoj novi uradak prodavati u Targetu i na stranici Target.com, ali se od njega uvijek može očekivati nešto neuobičajeno, te tako ni ovaj put neće krčmiti bilo što.

Cijena njegova novog albuma bit će 11,98 dolara (sedamdesetak kuna), što je bagatela s obzirom na ono što se dobiva za te novce. U kompletu će se naći čak tri diska. Dva su novi Princeovi albumi "LOtUSFLOW3R" i "MPLSoUND", a treći disk je promotivna kopija albuma "Elixer" nove pjevačice koju Prince promovira po imenu Bria Valente.

Svoju novu štićenicu Prince naročito hvali zbog njezinih erotičnih balada, i kaže da će one nakon izlaska albuma "izazvati mnogo trudnoća". Diskovi će se u Targetu moći kupiti od 29. ožujka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije