Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DORH odbacio slučaj
Povratak na članak

Hribar kao šef HAVC-a nije kršio ni jedan zakon

Hribar je zbog optužbi za navodni kriminal prošle godine podnio ostavku na čelno mjesto HAVC-a.

Komentari 4

BA
bakulušić
16:03 26.10.2018.

U socijalističkoj Hrvatskoj zakone krše samo oni koji nisu za Tita i Partiju, samo oni koji nisu za bratstvo i jedinstvo naših naroda i narodnosti, koji nisu za nesmetan prolaz migranata, koji nisu za platformaše i "kulturnjake", samo oni koji se komunističkoj i partizanskoj djeci ne klanjaju do poda...

VL
AU
autoritet
00:07 28.10.2018.

Financiranje pajdaša (i vlastite kćeri), financiranje četničke propagande, ljudi u vijećima koji sami sebi dodijeljuju milijune za projekte... Ma sve je zakonito, nema kaj. Usput, i autorica ovog članka je radila na projektima koje je financirao Hribarov HAVC, bilo bi korektno to napomenuti, a ne da izigrava neutralnu novinarku.

VL
DA
Danijel2
07:10 31.10.2018.

Najbolji dokaz (prevelike) demokracije i slobode u Hrvatskoj je to što se raznim mrziteljima ove zemlje još i plača da rade protiv nje.

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
08:48 26.10.2018.

Hribar kao šef HAVC-a nije kršio ni jedan zakon jer je pravi hrvat koji rabote i strahote suptilno objavlja uz Boga I domoljublje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.