Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muke po serijalu

"Harry Potter i darovi smrti" s rekordno niskom zaradom

Harry Potter i darovi smrti 1
06.12.2010.
u 09:12

Sedmi nastavak sišao je s vrha top liste u korist Disneyjeve bajke "Tangled" koja je proteklog vikenda zaradila 21,5 milijuna dolara. Harry i ne tako vesela družina morali su se zadovoljiti sa značajno manjom svotom od 16,7 milijuna

Kako se saga o Harryju Potteru približava kraju, tako se čini da je to za njega i najbolje. Nakon samo dva vikenda koje je proveo na vrhu američke top liste, sedmi nastavak "Darovi smrti 1" morao je sići s trona u korist Disneyjeve bajke "Tangled" koja je tijekom proteklog vikenda zaradila 21,5 milijuna dolara. Harry i ne tako vesela družina morali su se zadovoljiti sa značajno manjom svotom od 16,7 milijuna, a lovci na svakojake rekorde već su izračunali da je sedmi nastavak oborio novi rekord unutar cjelokupnog serijala, ali ne tako blistav. Naime, "Darovi smrti 1" zaradili su manje novca u prvih 17 dana prikazivanja od ijednog dosadašnjeg Potterovog filma.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije