Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Volimo domaće komedije
Povratak na članak

Gotovo deset tisuća Hrvata pohrlilo na Osmog povjerenika

Salajev je film kinohit. No Brešan je autor rekordera po otvaranjima, ali i ukupno najgledanijeg filma “Kako je počeo rat na mom otoku”

Komentari 5

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
12:10 17.01.2018.

od kuda samo ideja da se nase pare daju da bi se ovi igrali snimati filmove...onda si jos misle da nisu oni krivi vec mi sto ne idemo u kina gledati hr film...jednostavno je zelis se baviti filmom digni kredit posudi pare nadji sponzora i snimaj ovi snime los film i onda budu nagradjeni pa dobiju pare da snime jos jedan film...protekcija zaostala iz komunizma

VL
IG
Igggy
09:53 20.01.2018.

Markićkini trolovi navodno su Rvati. Zašto ondak mrze rvacki film:))?

VL
Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
08:28 23.01.2018.

Razmišljam, dal da idem gledati jugoudbaški netalentirani izmet koji je financirao HAVC, ili da idem staviti prste na tramvajsku prugu.

VL
NV
NV
14:16 17.01.2018.

Još jedna sprdačina od filma

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.