Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blackstar je svjedočanstvo
Povratak na članak

Gledao je smrti u oči i kroz pjesme nam rekao sve o tome

Danas bi nam i sam rekao da neke stvari dolaze i da nikada nisu jednoznačne

Komentari 3

BA
bakulušić
19:07 13.01.2016.

"Nešto se dogodilo na dan kad je umro, duh se podigao za metar i izišao, netko je drugi zauzeo njegovo mjesto i hrabro zaplakao za života...". To su mu stihovi! A ovo mu je život, prema riječima Večernjakove novinarke: "Takoo se burne, drogom natopljene 1972. deklarira kao gay... Volio se hvaliti da živi na dijeti od crvenih papričica, mlijeka i kokaina, kojima je predjelo umjetnost zavođenja a desert ogromna količina seksa...". Dakle, ukratko - besmisao, droga, alkohol, seks, razvrat...! To je biografija ikone kojoj su u Hrvatskoj, povodom smrti, posvećene stotine stranica tiskanih medija i stotine minuta televizijskog i radijskog programa. Sad se pitam, hoće li komemoracija i upis u knjigu žalosti biti u Glazbenom zavodu, Novinarskom domu ili u Hrvatskom saboru i tko će sve od hrvatske elite nazočiti pogrebu? I kad će biti proglašen dan žalosti?

VL
SJ
sjstanislavjelinek147
12:23 14.01.2016.

Veliki kreator koji ovdje prisutni zatucani nikad neće moći dokučiti..ako je i uzimao drogu barem nije to krio kao neki ovdje vrli tzv katolici koji ližu oltare po crkvama..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.