Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRESAN, INTIMAN, DIRLJIV...
Povratak na članak

Film o heroju Jean-Michel Nicolieru na Vukovar film festivalu

Dugometražni dokumentarni film 'Sve je bio dobar san', nakon što je osvojio svjetske festivale, prikazat će se na 11. Vukovar film festivalu u programu Vukovarsko zagrijavanje

Komentari 13

ID
Idimidođimi
14:01 11.08.2017.

Tako je!Idemo dalje Jean..kapa dolje njegovoj hrabroj majci.

VL
Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
13:41 11.08.2017.

oceli nina obulin biti tamo

VL
TH
thelion
17:14 11.08.2017.

Michel hvala ti

VL
CR
cromak
20:05 11.08.2017.

Da li u Pasaluku ima zdravi i hrabri pa da ih nezovemo Pasalukom ja vjerujem da ima, ali oni se zovu kukavice. Kukavica je injihov presjednik i drzavni aparat. U pasaluku nema napretka dok kukavice vode Pasaluk. Da bih Pasaluk napredovao mora imati hrabe ali to nema zato Pasaluk ostaje Pasaluk. Mnogo srece na prijemno ispitu.

VL
KA
kajbum
23:41 11.08.2017.

Za Dom Spremni. Hvala Michela

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
13:34 11.08.2017.

Pravi heroji Vukovara su domoljubno odabrani pravi hrvati iz 200 bogatih familija koji se sada uz Boga I domoljublje vozaju na jahtama kao svoji na svome. Jean-Michael se slabo voza a jahte koliko znam nema dakle može biti samo heroj za Drakulu ili kopače po kontejnerima.

VL
CI
cinbenik
13:55 11.08.2017.

Sigurno se u filmu nepominje,njegoco drugo "ubijanje" kada visedeceniska HadZe vladavina,nije stavila u braniteljsku populaciju,pa ga tako nije ni postojalo do dolaska totalitarnih komunista,Josipovica,Milanovica,,,,,Matica......Isto tako nije postojalo ni HOSa,sve do dolaska Racanq,totalitariste.....Nitko nije podizao satore. radio dvije kolone ......Veliko jee pitanje gdje su se tada nalazili HDZe generali,pa i general Gotovina........Nitko od Vukovarskih prezivjelih ratnika,nije bio uznapredovao,kao HDZe generali ......Neka nas je sve sramota,sta je Hrvatska uradila Jeanu pod HDZe lazno domoljubne vladavine.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.